BF3 problemy z uruchomieniem/aktywacją

Moderator: Sztab

Awatar użytkownika
snufkin90
Articles: 0
Reactions:
Posty: 694
Rejestracja: 03 lis 2015, 16:43
Lokalizacja: Łęczna
Kontakt:

BF3 problemy z uruchomieniem/aktywacją

Post autor: snufkin90 »

Ostatnio miałem problem z uruchomieniem bf3, mianowicie wyskakiwało okno informujące mnie, że nie można aktywować gry
Obrazek.
Mam W11 Pro

Napisałem do supportu i co dziwne odpisali :

1. Proszę przejść do katalogu C:\ProgramData\Origin i usunąć wszystkie pliki i foldery zawarte w nim lub, jeśli znajdzie Pan/Pani tam jakiś folder EA, proszę go również usunąć.
2. Podobnie, proszę przejść do C:\ProgramData\Electronic Arts i usunąć całą znajdującą się tam zawartość.
3. Następnie proszę uruchomić ponownie komputer.
4. Po ponownym otwarciu aplikacji EA może pojawić się komunikat „aktualizacja” dla wszystkich pobranych gier. Prosimy o cierpliwość i poczekanie na zakończenie procesu aktualizacji.
Awatar użytkownika
TeGies
Articles: 0
Reactions:
Posty: 874
Rejestracja: 31 mar 2015, 12:26
Lokalizacja: Bytom
Kontakt:

Re: BF3 problemy z uruchomieniem/aktywacją

Post autor: TeGies »

Zadziałało? Mam taki problem właśnie.
˙zsıʍoɯ ɯʎzɔ o 'ɐıɔǝɾod zsɐɯ ǝıu ıʞodop 'ǝʇsoɹd ʇsǝɾ oʞʇsʎzsʍ
Awatar użytkownika
Salendo
Articles: 0
Reactions:
Posty: 212
Rejestracja: 04 lip 2016, 12:52
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

Re: BF3 problemy z uruchomieniem/aktywacją

Post autor: Salendo »

Macie zaktualizowanego Origina? w sensie EA Play? bo jak tak to raczej problem leżu u EA. Lokalnie to nie jest przecież przechowywane. Niech oni zrobią swoje
Awatar użytkownika
snufkin90
Articles: 0
Reactions:
Posty: 694
Rejestracja: 03 lis 2015, 16:43
Lokalizacja: Łęczna
Kontakt:

Re: BF3 problemy z uruchomieniem/aktywacją

Post autor: snufkin90 »

Problem powodują stare pliki origin... Wywalić totalnie wyczyścić rejestr i ma działać... Lizakowi naprawiłem
ODPOWIEDZ